17 augustus 2019
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

mrt 29

Written by: Virbac Nederland
29-3-2017 11:00 

Veterinary Global CareZiek of gezond, honden en katten zijn carnivoren. Veel dieetvoedingen echter lijken dit natuurlijke feit te negeren en bevatten teveel granen en zetmeel. Dit wijkt af van de spontane keuze en voorkeur van uw carnivoor en van de nutritionele voordelen.

VETERINARY HPM sluit zo nauwkeurig mogelijk aan bij het instinct en de nutritionele behoefte. Daarmee is het anders dan andere voedingen in de markt. De Veterinary Global Care benadering zorgt voor nutritioneel management op alle niveaus. Het bevat een nauwkeurige selectie van functionele ingrediënten ter ondersteuning van een goede conditie en gezondheid. 

Veterinary Global Care1. Management van de Primaire Aandoening
Elk product voldoet aan de nutritionele ondersteuning voor die specifieke aandoening.

2. Ondersteuning van Geassocieerde Aandoeningen
Een gezondheidsaandoening heeft vaak gevolgen voor meerdere organen en/of functies. Het merendeel van onze producten kan nutritioneel ondersteuning bieden bij geassocieerde aandoeningen.

3. Herstel van Lean Mass verhouding
De Hoog Eiwit - Laag Koolhydraat formulering draagt bij aan een uitgebalanceerde lean mass/vetmassa ratio.

4. Aanvullende Gezondheidsvoordelen
Dankzij het nutritionele profiel en de nauwkeurige selectie van functionele ingrediënten is Veterinary HPM meer dan alleen een therapeutische voeding. Elk product ondersteunt het behoud van de algemene gezondheid van het dier. Dit gaat verder dan alléén het behandelen van een specifieke aandoening. Bekijk de video’s op onze website of Youtube kanaal. 

Veterinary HPM - Therapeutische Voeding

* Gemiddelde eiwit en koolhydraat hoeveelheden in dieetvoeding voor hond en kat (droogvoer) voor de meest voorkomende aandoeningen (exclusief nierfalen) beschikbaar in de Europese markt. Interne analyse uitgevoerd in Frankrijk, November 2016. Vergelijking gegevens verzameld via officiële product websites.

Tags: