9 december 2022
img1
img2
img3
img4
img5
img6

Over Virbac


Virbac zoekt een Product Manager Gezelschapsdieren (ca. 32 uur)

De Product Manager houdt zich bezig met en is verantwoordelijk voor, het opstellen van marketingplannen en het jaarbudget voor een aantal producten of productgroepen voor gezelschapsdieren, alsmede voor een adequate bewaking van het marketingkosten budget voor de desbetreffende producten of productgroepen. Je analyseert en interpreteert marktontwikkelingen en initieert activiteiten die de marktpositie van Virbac Nederland in de relevante (deel)markten kan versterken. Je werkt in een team van 3 Product Managers (dierenartsen) en 3 marketing medewerkers en rapporteert aan de Commercieel Directeur.

Profiel
✔ Je hebt de opleiding diergeneeskunde met succes afgerond en hebt werkervaring met gezelschapsdieren.
✔ Gezien het internationale karakter van de onderneming is beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift noodzakelijk.
✔ Je bent een initiatiefrijke persoonlijkheid met een brede interesse voor alle aspecten van de diergeneeskunde en bent gewend in teamverband te werken.
✔ Je hebt een flexibele, commerciële en resultaatgerichte instelling.
✔ Het productassortiment geeft je volop de ruimte je talenten te benutten. Je bent woonachtig binnen een bereisbare afstand van Barneveld of bereid je in die omgeving te vestigen.

Bekijk hier de gehele vacature Product Manager