26 mei 2024
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

ACTUEEL

rss

ACTUEEL

Op dinsdag 7 mei a.s. organiseert Virbac Nederland een Bijscholingsdag voor paraveterinairen in het Safari Meeting Centre in Burgers’ Zoo, Arnhem. We hebben een aantal interessante sprekers die op deze dag leuke, praktische en uiteraard leerzame lezingen zullen verzorgen. Ben je paraveterinair? Schrijf dan direct in!  

Dinsdag 7 mei a.s. is er weer een Bijscholingsdag voor Paraveterinairen, deze keer in Burgers' Zoo te Arnhem. De sprekers en onderwerpen op deze dag:  dr. Ronald Corbee en Rilana van de Lande geven een duopresentatie over obesitas bij onze huisdieren dr. Jeffrey de Gier vertelt over deslorelin (Suprelorin) Mieke Leistra neemt ons mee in de crypten van de allergische huid Zet deze dag nu vast in je agenda en klik hier voor meer informatie.

Tele-immobilisatie staat voor het verdoven van dieren op afstand. Tele-Immobilisatie is een bijzondere vaardigheid, die maar weinig dierenartsen dagelijks nodig hebben. Voor hen die werken in dierentuinen of betrokken zijn bij natuurbeschermingsprojecten is het onderdeel van het dagelijks werk. Doel van deze workshops is om dierenartsen, paraveterinairen, studenten en professionals het gebruik van blaaspijp en verdovingsgeweer bij te brengen.