26 mei 2024
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

ACTUEEL

rss

ACTUEEL

Virbac lanceert, als marktleider in paarden ontworming, het revolutionaire 3D ontwormingsconcept voor paarden. De driedimensionale benadering ondersteunt een meer specifieke en accuratere benadering van het ontwormen van het individuele paard.

Abouthorses.tv, het online hippische videocursus platform, lanceert de 100 Seconden Dierenarts filmpjes. In 100 seconden wordt de paardenhouder op de hoogte gebracht over een actueel gezondheidsvraagstuk. De serie gezondheidsfilmpjes zijn samengesteld door erkende dierenartsen en zijn gratis te bekijken. Voor meer diepgang zijn er achtergrondartikelen beschikbaar per onderwerp.

Op 4 april heeft Virbac Nederland B.V. het melk gezond! concept gelanceerd. Melk gezond! is het innovatieve programma van Virbac over optimale uiergezondheid.  

Enige maanden geleden heeft Virbac mij verzocht een nieuwe kauwkluif uit te proberen. In mijn praktijk behandel ik uitsluitend huisdieren op verwijzing met tandheelkundige problemen en/of mondholteproblemen... ...kortom, de VeggieDent kauwkluif is in mijn huishouden en mogelijk ook bij veel andere clienten een zeer gewaardeerde dagelijkse beloning geworden voor de hond(en).