25 juli 2024
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

ACTUEEL

rss

ACTUEEL

Veterinary HPM - Pet FIT Club - PitPatVeterinair specialisten, zoals Dr. Ronald Corbee, Dipl. European College of Veterinary and Comparative Nutrition & Dr. Myra Forster-van Hijfte, European Veterinary Specialist in Small Animal Internal Medicine, onderschrijven de toegevoegde waarde van een dog activity monitor bij bijvoorbeeld een gewichtsverliesprogramma, castratie of revalidatie.

Wanneer een hond of kat overgewicht of obesitas heeft is het belangrijk om de juiste voeding toe te passen. Naast het beperken van de opname van energie via voeding is het ook belangrijk om de beweging te stimuleren.

Daarom introduceert Virbac in samenwerking met PitPat de dog activity monitor voor honden als onderdeel van de Veterinary HPM Pet FIT Club. Met de gratis PitPat app stelt u samen met de eigenaar het streefgewicht & de doelen voor de hond in. Zo kunt u samen met de eigenaar de conditie van de hond Vererinary HPM - Pet FIT Club - PitPatmonitoren door de activiteiten gedurende de dag te meten en er zo voor te zorgen dat ze voldoende beweging krijgen. 

Virbac kiest bewust voor een gewichtsverliesprogramma met een positieve insteek. Vandaar ook de naam Pet FIT Club. Het motto is dan ook om op een gemakkelijke & effectieve manier voor gezonde & gelukkige huisdieren te zorgen! Het is speciaal ontwikkeld om gewichtsverlies leuk te maken en u zal blij verrast zijn met de veranderingen die u bij uw hond of kat zult zien.

Vraag uw eigen dierenarts naar meer informatie over het Pet FIT Club gewichtsverliesprogramma en de PitPat dog activity monitor!Comments are closed.