17 augustus 2019
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

mrt 7

Written by: Virbac Nederland
7-3-2017 07:43 

Veterinary HPM - Nutrition for CarnivoresWanneer een gedomesticeerde hond of kat de keus krijgt, geven zij de voorkeur aan eiwit en vet boven koolhydraten. Dit sluit nauw aan bij het nutritioneel profiel van een in het wild levende carnivoor.

Ziek of gezond, honden en katten zijn carnivoren. Veel dieetvoedingen echter lijken dit natuurlijke feit te negeren en bevatten teveel granen en zetmeel. Dit wijkt af van de spontane keuze en voorkeur van uw carnivoor en van de nutritionele voordelen. VETERINARY HPM sluit zo nauwkeurig mogelijk aan bij het instinct en de nutritionele behoefte. Daarmee is het anders dan andere voedingen in de markt.

MINDER VAN WAT NIET BELANGRIJK IS: MINDER KOOLHYDRATEN
Veterinary HPM benadert zo nauwkeurig mogelijk de natuurlijke behoefte van een carnivoor door een samenstelling met minder koolhydraten dan andere beschikbare hondenvoedingen en bevat geen mais, tarwe of gluten.*

Veterinary HPM  - Minder Koolhydraten

MEER VAN WAT BELANGRIJK IS: MEER EIWIT
De natuurlijke dieetkeuze van een carnivoor is rijk aan eiwitten. Veterinary HPM heeft het hoogste gehalte aan dierlijke eiwitten beschikbaar in de markt. Dit resulteert in een nutritionele balans die in lijn is met de behoefte van uw carnivoor en in een uitmuntende smakelijkheid.*

Veterinary HPM - Meer Eiwit

* Gemiddelde eiwit en koolhydraat hoeveelheden in dieetvoeding voor hond en kat (droogvoer) voor de meest voorkomende aandoeningen (exclusief nierfalen) beschikbaar in de Europese markt. Interne analyse uitgevoerd in Frankrijk, November 2016. Vergelijking gegevens verzameld via officiële product websites.

Tags: