17 augustus 2019
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

nov 15

Written by: Virbac Nederland
15-11-2016 07:21 

De onderwerpen voor de nieuwe serie Klinische Avonden Gezelschapsdieren 2017 zijn Patiëntenzorg en Voortplanting. Op woensdagavond 1 februari 2107 trappen we af in Hoofddorp.

Dr. Joris Robben, specialist  Spoed- en Intensieve Zorggeneeskunde  zal tijdens  zijn presentatie ‘Patiënten in de opname: waar moet ik aan denken?’ ingaan op een aantal praktische aspecten om een goed voorbereide opname  te organiseren. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.
Europees specialist Voortplanting Gezelschapsdieren, dr. Jeffrey de Gier krijgt regelmatig vragen over deslorelin en zal daarom tijdens zijn lezing ‘Weten we nu alles over deslorelin?‘ een aantal wetenswaardigheden de revue laten passeren. Wanneer kan deslorelin toegepast worden, wanneer niet en wat is dan het alternatief?

De avonden starten om 20.00 uur. Na afloop, kunt u onder het genot van een hapje en een drankje bijpraten met uw collega’s. Aan de Klinische Avonden 2017 zijn door Pe-Veterinair 2 nascholingspunten toegekend. Het CPD heeft 2 CPD-credits toebedeeld. PE- Veterinair vraagt voor een correcte toekenning van uw punten om uw Uniek Dierenarts Nummer (UDN).

Tags: