13 juli 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

jan 29

Written by: Virbac Nederland
29-1-2016 11:00 

Virbac Posters Dental WachtkamerDe gezondheid van het gebit of eventuele andere afwijkingen in de mondholte blijven een voortdurend  onderwerp van aandacht voor elke huisdiereigenaar en dierenartspraktijk. De ‘Maand van de Gebitsverzorging‘, voor zowel hond al kat,wordt daarom in 2016 wederom door Virbac ondersteunt.

Verfrissende look!
Virbac Posters Dental BehandelkamerOm het belang van regelmatige gebitsverzorging onder de aandacht te brengen is er een zeer compleet pakket aan ondersteunende materialen met een nieuwe frisse ‘bite’ voor u beschikbaar! Informeer dan bij uw accountmanager naar alle nieuwe materialen met o.a. consumentenfolders, speciale statische wachtkamer- & behandelkamerposters en het revolutionaire tandheelkundige scorings systeem e-VDS.


Gebitsverzorgingsproducten Virbac
Onze uitgebreide range gebitsverzorgingsproducten bieden u alle ruimte om te helpen het gebit van uw hond of kat zo goed mogelijk te verzorgen. Virbac hanteert daarom ook het systeem:

  Goed: VeggieDent, 1 kauwstrip per dag tegen tandsteenvorming
  Beter: Vet Aquadent, bestrijdt plak bij elke drinkbeurt
  Best: Tanden poetsen, maak van tandenpoetsen een gezonde gewoonte!

In gebitsverzorging staat tandenpoetsen nog steeds met stip op nummer 1. Daarnaast kunnen o.a. Hexarinse en de Enzymatische tandpasta helpen in een goed onderhoud van het huisdierengebit.

Cooldent
NIEUW! COOLDENT
Regelmatige gebitsverzorging is erg belangrijk maar zelfs bij dagelijks tandenpoetsen kan een slechte adem blijven. Virbac introduceert nu Cooldent: helpt om de onderliggende oorzaken van een slechte adem te bestrijden en maakt van een ongewenste geur een frisse adem! Bij dagelijks gebruik ondersteunt Cooldent een gezonde mondhygiëne en een frisse adem, binnen 5 minuten na inname, gedurende minimaal 1 uur.


electronic Veterinary Dental Scoring (e-VDS)
electronic Veterinary Dental ScoringVirbac lanceert, in samenwerking met de European Veterinary Dental Society, een online tandheelkundig scorings systeem genaamd de electronic Veterinary Dental Scoring (e-VDS), voor gezelschapspraktijken. Het systeem, ontwikkeld door experts in de veterinaire tandheelkunde, is bedoeld om het kennisniveau van praktijkmedewerkers op het gebied van tandheelkunde te verhogen.
Klik hier voor meer informatie of om te starten!


Tandenpoetsinstructie video’s
Om u te ondersteunen bij het motiveren van uw klanten om dagelijks de tanden te poetsen van hun huisdier heeft Virbac speciale tandenpoetsinstructie video’s voor zowel hond als kat ontwikkeld. Deze zijn eenvoudig op uw eigen website te plaatsen of beschikbaar voor dierenartspraktijken als wachtkamer video met ondertiteling.
Handig tijdens de ‘Maand van de Gebitsverzorging 2015’!

Gebitsverzorging gezelschapsdieren  Tandenpoetsinstructie video hond  Tandenpoetsinstructie video kat

Namens Virbac wensen wij u een succesvolle ‘Maand van de Gebitsverzorging’ toe!


Maand van de GebitsverzorgingMeer informatie

Kijk voor meer informatie over onze gebitsverzorgingsproducten: klik hier
Kijk voor meer informatie over het Product Cooldent: klik hier
Kijk voor meer informatie over de 'Maand van de Gebitsverzorging' en deelnemende dierenartspraktijken: klik hier

De compelete gebitsverzorgingslijn


Tags: