13 juni 2021
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

feb 3

Written by: Virbac Nederland
3-2-2014 03:49 

De gezondheid van het gebit of eventuele andere afwijkingen in de mondholte blijven een voortdurend  onderwerp van aandacht voor elke huisdiereigenaar en dierenartspraktijk. De ‘Maand van de Gebitsverzorging‘, voor zowel hond al kat,wordt daarom in 2014 wederom door Virbac ondersteund.

Gebitsverzorgingsproducten Virbac
Onze uitgebreide range gebitsverzorgingsproducten bieden u alle ruimte om te helpen het gebit van uw hond of kat zo goed mogelijk te verzorgen. Virbac hanteert daarom ook het systeem:

  Goed: Vet Aquadent, bestrijdt plak bij elke drinkbeurt
  Beter: VeggieDent, 1 kauwstrip per dag tegen tandsteenvorming
  Best: Tanden poetsen, maak van tandenpoetsen een gezonde gewoonte!

In gebitsverzorging staat tandenpoetsen nog steeds met stip op nummer 1. Daarnaast kunnen o.a. Hexarinse en de Enzymatische tandpasta helpen in een goed onderhoud van het huisdierengebit.

Vernieuwde Vet AquadentVet Aquadent in nieuwe fles!
Vet Aquadent is een smakelijke oplossing ter bestrijding van tandplak, tandsteen en een slechte adem. De anti-tandplakvloeistof kan eenvoudig aan het drinkwater van de hond of kat worden toegevoegd. Elke keer wanneer het huisdier drinkt, wordt het gebit vanzelf verzorgd. Vet Aquadent bevat de werkzame stof xylitol. Xylitol remt de bacterievermeerdering in de mond en verhinderen daardoor de opbouw van tandplak. Daarnaast remt xylitol de vorming van tandsteen en zorgt het voor een frisse adem. 

Voor een optimale gebitsverzorging dient Vet Aquadent deel uit te maken van het complete gebitsverzorgingsprogramma thuis.


NIEUW!: electronic Veterinary Dental Scoring (e-VDS)
electronic Veterinary Dental ScoringVirbac lanceert, in samenwerking met de European Veterinary Dental Society, een online tandheelkundig scorings systeem genaamd de electronic Veterinary Dental Scoring (e-VDS), voor gezelschapspraktijken. Het systeem, ontwikkeld door experts in de veterinaire tandheelkunde, is bedoeld om het kennisniveau van praktijkmedewerkers op het gebied van tandheelkunde te verhogen.
Klik hier voor meer informatie of om te starten!


Tandenpoetsinstructie video’s
Om u te ondersteunen bij het motiveren van uw klanten om dagelijks de tanden te poetsen van hun huisdier heeft Virbac speciale tandenpoetsinstructie video’s voor zowel hond als kat ontwikkeld. Deze zijn eenvoudig op uw eigen website te plaatsen of beschikbaar voor dierenartspraktijken als wachtkamer video met ondertiteling.
Handig tijdens de ‘Maand van de Gebitsverzorging 2014’!

Gebitsverzorging gezelschapsdieren  Tandenpoetsinstructie video hond  Tandenpoetsinstructie video kat

Namens Virbac wensen wij u een succesvolle ‘Maand van de Gebitsverzorging’ toe!


Meer informatie

Kijk voor meer informatie over onze gebitsverzorgingsproducten: klik hier
Kijk voor meer informatie over het product VeggieDent: klik hier
Kijk voor meer informatie over het product Vet Aquadent: klik hier
Kijk voor meer informatie over de 'Maand van het Gebit' en deelnemende dierenartspraktijken: klik hier

De compelete gebitsverzorgingslijn

Tags:
Er zijn geen Categorieën in deze blog.