13 juni 2021
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

dec 16

Written by: Virbac Nederland
16-12-2013 03:26 

Groep Geneeskunde PaardIn 2014 organiseren de Gezondheidsdienst voor Dieren, Pavo en Virbac voor de 8ste keer de Klinische Avonden Paard voor paardendierenartsen. Dit jaar presenteren wij u naast gedegen vakinhoudelijke onderwerpen wederom een onderwerp dat ingaat op uw ondernemerschap. Wij zijn verheugd te melden dat de Groep Geneeskunde Paard de Klinische Avonden Paard ondersteunt.
 
Klinische Avonden paard 2014Op twee interessante locaties wordt u verrast door actualiteiten en innovaties op het gebied van chronisch vermagerende paarden, alle ins en outs over registratie van medicatie in het paspoort en waar uw kansen als paardendierenarts liggen. Dit alles wordt gepresenteerd door gerenommeerde sprekers: Dr. Joop Loomans, erkende specialisten interne geneeskunde Drs. Linda van den Wollenberg en Prof dr. Marianne Sloet.

Voor de Klinische Avonden Paard hebben we weer inspirerende locaties gevonden. Tijdens de nascholing is er gelegenheid om de locatie te bezichtigen. Aansluitend kunt u genieten van het, inmiddels traditionele, stamppotbuffet. De Avonden worden gehouden op:

•    dinsdag 25 februari: Springstal van der Vleuten in Asten (Someren)
•    woensdag 26 februari: KWPN Centrum in Ermelo 


Programma algemeen (invulling per locatie):
14.30 uur - Ontvangst met koffie en thee
15.00 uur - 'Hoe benader je een chronisch vermagerend paard?'
                     Drs. Linda van den Wollenberg
16.00 uur - 'Waar liggen de kansen voor de paardendierenarts?'
                     Dr. Joop Loomans
17.00 uur - Rondleiding op locatie gevolgd door stamppotbuffet
19.00 uur - ‘Help, voldoe ik wel aan alle medicatie- en paspoortregistratie regels?'
                     Prof. dr. Marianne Sloet
20.00 uur - Vragen, discussie & borrel
20.30 uur - Afsluiting

UDigitaal inschrijven kan deze nuttige en gezellige avond beleven voor slechts € 49,50 p.p. incl. BTW. Schrijf u nu digitaal in! Uiteraard is er formele accreditatie aangevraagd.

Door een interactief en uitdagend programma, brengen de GD, PAVO en Virbac u informatie, die direct toepasbaar is in de praktijk. Naast kennis en innovatie ontmoet u collega’s op een leuke locatie.

Dus graag tot ziens op één van deze avonden!

Tags:
Er zijn geen Categorieën in deze blog.