13 juni 2021
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

dec 4

Written by: Virbac Nederland
4-12-2013 02:39 

Partners Themaplein Gebitsverzorging 2014

Themaplein Gebitsverzorging 2014

Naast het WVT symposium voor dierenartsen zal tegelijkertijd het tandheelkundig symposium voor paraveterinairen gehouden worden als startschot van de ‘Maand van de Gebitsverzorging 2014’.

Het is de derde keer dat dit evenement wordt gehouden, maar de eerste keer geïntegreerd met het WVT Symposium. Zowel inhoudelijk veterinaire onderwerpen die aansluiten op de thema’s van het WVT symposium, 3D Gebitsmodel maand van de Gebitsverzorgingcasuïstieken als het vermarkten van uw tandheelkundige deskundigheid komen in beide programma's aanbod.  

Initiatiefnemers voor de Maand van de Gebitsverzorging, Pedigree en Whiskas, slaan hiermee de handen ineen met partners WVT, Virbac, Royal Canin en Proteq Dier en Zorg om het belang van goede gebitsverzorging breed onder de aandacht te brengen bij de Nederlandse huisdierbezitter.

Inschrijven
Digitaal inschrijvenAssistenten zullen diverse lezingen en casussen gedurende de dag gepresenteerd krijgen die aansluiten op het dagprogramma van de dierenarts.Kortom uitermate zinvol om u samen met uw assistente(n), als team toegelegd op tandheelkunde binnen uw praktijk, in te schrijven.

Als u zich inschrijft voor zowel deelname aan het Paraveterinaire Symposium als deelname aan de 'Maand van de Gebitsverzorging 2014' dan krijgt uw praktijk het speciale uitgebreide pakket toegestuurd vanuit Pedigree met daarin o.a. het 3D Gebitsmodel!

Tags:
Er zijn geen Categorieën in deze blog.