13 juli 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

mrt 17

Written by: Virbac Nederland
17-3-2016 12:13 

Nutribound DoseringVirbac introduceert Nutribound®: de vloeibare oplossing voor de ondersteuning  van herstel bij hond en kat. Nutribound is samengesteld uit essentiële ingrediënten die vanaf het begin het herstel bij gezelschapsdieren ondersteunen en de eetlust & wateropname stimuleren.

Als aanvullend diervoeder kan de zeer smakelijke orale oplossing ingezet worden in de volgende situaties :
• herstel na chirurgie,
• verminderde eetlust,
• vermoeidheid & lage vitaliteit


Vroeg en progressief herstel
Het stimuleren van de eetlust en wateropname gedurende de eerste 48 uur is essentieel voor een optimaal herstel.

Nutribound-verpakking1. Start-fase
Nutribound kan vanaf de eerste uren van het herstel toegediend worden voor rehydratie en aanvoer van essentiële voedingsstoffen.
2. Follow-up
Na uiterlijk 48 uur dient men te starten met het aanbieden van een energierijke voeding. Om het herstel optimaal te stimuleren zijn kleine en regelmatige hoeveelheden energierijke en goed verteerbare nutriënten (bijv. Nutri-plus Gel®) naast de toediening van Nutribound noodzakelijk.
3. Overgangs-fase
Nutribound kan naast de gebruikelijke voeding toegediend worden, om het dier bij de overgang naar zijn normale eetpatroon te ondersteunen.

Meer informatie vindt u ook op Nutribound Hond of Kat.

Toedienen:
Nutribound liefst 's morgens voor of tijdens het eten verstrekken. Nutribound kan puur, aangelengd met water of direct over de (dieet)voeding gegeven worden. In uitzonderlijke gevallen kunnen dieren Nutribound (de eerste keer) weigeren, dan met behulp van een spuitje in de bek ingeven. De meeste dieren zullen daarna de Nutribound probleemloos opnemen. Geopende flessen kunnen tot 7 dagen gebruikt worden mits koel bewaard, wel op kamertemperatuur serveren.

Nutribound-DoseringTags: