13 juli 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

feb 8

Written by: Virbac Nederland
8-2-2016 09:53 

Logo Klinische AvondenOp donderdagavond 4 februari jl. hebben we in Wolvega alweer de tweede avond van de nieuwe reeks van vijf Klinische Avonden voor dierenartsen gehad. Deze avond werd zeer goed bezocht; dierenartsen waren enthousiast en mede daarom waren de lezingen interactief en levendig. De onderwerpen voor deze serie Klinische Avonden Gezelschapsdieren zijn Gedragsleer en Dermatologie. U kunt zich als dierenarts nog inschrijven voor één van de resterende avonden op 10, 17 of 23 maart!

Dr. Valerie Jonckheer-Sheehy, specialist op het gebied van Gedrag en Dierenwelzijn zal tijdens haar lezing 'Angststoornissen bij hond en kat: Wat iedere dierenarts zou moeten weten!' aan de hand van voorbeelden aangeven hoe angststoornissen kunnen worden herkend en wat vervolgens de behandelmogelijkheden zijn.

De tweede lezing ‘Dermatitis bij de kat: Allergie of niet?’ wordt verzorgd door dr. Annette van der Lee. Zij is specialist Dermatologie en zal uit de doeken doen hoe katten met een allergie onderscheiden kunnen worden van katten met een niet-allergische dermatitis.

De avonden starten om 20.00 uur en zijn geaccrediteerd met 2 nascholingspunten.

U kunt zich hier direct inschrijven voor één van de Klinische Avonden.

Graag tot ziens op één de Klinische Avonden Gezelschapsdieren in maart!

Tags: