13 juli 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

dec 21

Written by: Virbac Nederland
21-12-2015 10:09 

'Munt slaan uit de Veterinaire Tandheelkunde!'
Tandheelkundig Symposium 2016Zaterdag 23 januari 2016, Muntgebouw Utrecht

De Werkgroep Veterinaire Tandheelkunde en Virbac presenteren in 2016 in samenwerking met de initiatiefnemers voor de Maand van de Gebitsverzorging en partners Proteq Dier & Zorg, Gezondheidsdienst voor Dieren en Utrecht Dental wederom een inspirerend programma om het belang van goede gebitsverzorging breed onder de aandacht te brengen bij de Nederlandse huisdierbezitter en professional.

Innovatief & uniek in veterinair Nederland!

Dr. GracisDr. de CleenTijdens deze inspirerende dag zullen vele dimensies van het vakgebied tandheelkunde aan bod komen. Door het uitgebreide programma aan spraakmakende, praktische en informatieve lezingen met o.a. gerenommeerde gastsprekers zoals dr. Margherita Gracis, specialist veterinaire tandheelkunde uit Milaan (IT) en dr. Michiel de Cleen, humaan tandarts-endodontoloog.

Daarbovenop zal de fantastische en centrale locatie te Utrecht, de uitstekende catering en de up-to-date infomarkt van de veterinaire industrie, u na afloop met een tevreden gevoel en vol enthousiasme huiswaarts doen keren.

Maand van de Gebitsverzorging 2015U zult een klinkende munt slaan uit deze symposium dag!

Tandheelkundig Symposium 2015
Zaterdag 23 januari, het grootste tandheelkundige evenement van 2016!

Drs Maraianne WesselinkNaast meerdere praktische lezingen gegeven door leden van de WVT, zal er ook dit jaar een bijzonder aanvullend programma zijn voor de paraveterinairen. De informatieve lezingen worden gegeven door dierenarts-leden van de WVT, zo ook door Marianne Wesselink, dierenarts én online marketeer, die met praktische tips & tricks uw ‘Maand van de Gebitsverzorging’ succesvol gaat maken! Daarnaast zal niemand minder dan Dr. Tammie Kingdr. Tammie King, senior behavioral research scientist, een uiterst boeiende lezing geven over ‘understanding canine body language in a clinical setting’. Een goede reden om uw paraveterinairen mee te nemen naar Utrecht waar ze hun oor te luister kunnen leggen.

Daarom is het uitermate zinvol als u zich samen met uw paraveterinairen, als team toegelegd op de tandheelkunde binnen uw praktijk, in te schrijven!

Digitaal inschrijven
U kunt zich nu eenvoudig en snel digitaal inschrijven voor het Tandheelkundig Symposium 2016.Tandheelkundig Symposium 2016

Tags: