28 mei 2023
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

apr 10

Written by: Virbac Nederland
10-4-2014 08:34 DE KRACHT VAN EEN HELDERE UITLEG BINNEN HANDBEREIK!Virbac VisioCare ConsultIn samenwerking met medisch wetenschappelijke adviseurs, vormgevers, animatie specialisten en web applicatie ontwikkelaars biedt Virbac u nu een innovatieve applicatie die het overbrengen van informatie aan huisdiereigenaren vergemakkelijkt. Aan de hand van afbeeldingen, demo's en video's wordt u als dierenarts in staat gesteld om nog beter uw klant van verhelderende informatie te voorzien over vaak complexe aandoeningen of behandelingen.Uw advies werd nog nooit zo goed en eenvoudig ondersteund!
Uitgebreide en gevarieerde content, gecontroleerd door een wetenschappelijk comité van gerenommeerde veterinaire specialisten
. Met deze gedegen medische informatie hebben dierenartsen de keuze uit verschillende behandelopties, en gebruiken hun eigen woorden om deze opties uit te leggen.
Meer dan 600 verschillende animaties (3D, röntgenfoto's, echo's, video's) staan ter beschikking voor dierenartsen en paraveterinairen als ondersteuning bij aanbevelingen. Virbac VisioCare Consult stelt zo veterinaire professionals in staat om klanten beter te informeren over diagnoses en behandelopties. Het geeft een huisdiereigenaar inzicht in de behandelingen en consequenties van een aandoening of ingreep (bijvoorbeeld bij een operatie).Bekijk nu de VisioCare Consult video!

Nieuwsgierig naar deze innovatieve ondersteunende app geworden? Leer alles over de mogelijkheden in onderstaande video.Met een druk op de knop uw klant informeren!

Virbac VisioCare Consult
VisioCare Consult biedt de mogelijkheid om eigenaren per e-mail een link te sturen naar een animatie of video die vervolgens 10 dagen beschikbaar blijft. Zo kan een huisdiereigenaar de aanbevolen behandeloptie bespreken met gezinsleden, soms wel zo prettig bij ingrijpende behandelingen. De dierenarts krijgt een melding wanneer de link is aangeklikt waardoor passende opvolging mogelijk wordt.Met VisioCare Consult kiest u als dierenarts de beste manier om uw aanbevelingen te presenteren of het nu om aandoeningen, behandelkeuze of operaties gaat. Met een simpele aanraking van de vinger, in de wacht- of spreekkamer, informeert u uw klant op een overzichtelijke en heldere wijze!
Virbac VisioCare Consult

Tags:
Er zijn geen Categorieën in deze blog.