8 mei 2021
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

mrt 18

Written by: Virbac Nederland
18-3-2020 10:07 

Voor Virbac staan de gezondheid en veiligheid van haar medewerkers en klanten voorop. Wij volgen de RIVM-richtlijnen en nemen hygiënemaatregelen om de verspreiding van het virus te beperken. Onze medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. Daarnaast hebben wij enkele maatregelen genomen op basis van de adviezen van het RIVM en de overheid: 

  • Sinds maandag 16 maart geldt derhalve voor bestellingen: vóór 14.00 uur besteld, de volgende dag geleverd. Wij doen uiteraard ons uiterste best om orders die ná 14.00 uur zijn binnengekomen ook zo snel mogelijk te verzenden naar de praktijken.
  • Onze accountmanagers bezoeken voorlopig geen dierenartsenpraktijken, maar zij zijn uiteraard bereikbaar om hen op elke andere mogelijke wijze van dienst te zijn. Klanten kunnen hen telefonisch bereiken, maar ook videochats via Whatsapp of een computer met webcam faciliteit behoort tot de mogelijkheden*.
  • Voor vragen kunnen terecht op 0342-427127.
  • Medewerkers op de locatie in Barneveld werken om en om in shifts. Hierdoor zijn er minder mensen bij elkaar en proberen wij de continuïteit van levering van producten te waarborgen. Dit heeft consequenties, we hebben immers per shift maar de helft van de personele bezetting.
  • Waar mogelijk, werken de Virbac medewerkers vanuit huis.
  • Het schudden van handen stellen wij voorlopig even uit. Begroetingen zullen op gepaste afstand gebeuren.

Onze transporteur Fiege treft m.b.t. de chauffeurs/bezorgers ook voorzorgsmaatregelen in verband met het Coronavirus. Dit zijn de volgende:

  • De chauffeur zal op gepaste afstand blijven om de goederen over te dragen en zal vervolgens zelf de naam van de ontvanger noteren in zijn PDA.
  • Iedere chauffeur heeft ontsmettingsmiddel bij zich om zo voor en na elke nieuwe aflevering zijn handen te kunnen ontsmetten voordat een overdracht van goederen plaats zal plaatsvinden.
  • Door alle maatregelen kunnen onze leveringen enige vertraging oplopen.  

Wij wensen iedereen sterkte in deze bijzondere tijd en hopen onze klanten maximaal van dienst te kunnen blijven.

Tags:
Er zijn geen Categorieën in deze blog.