8 mei 2024
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

ACTUEEL

rss

ACTUEEL

We staan aan de vooravond van de Klinische Avonden 2013 met als onderwerpen Dermatologie en Otologie! Met behulp van uw suggesties hebben we een interessant en praktisch toepasbaar programma samen kunnen stellen.
De aftrap voor deze serie van 5 lezingen vindt plaats op dinsdag 29 januari 2013 in Hotel Schiphol A4 te Hoofddorp.

De eerste spreker van deze avond is Mw. Dr. Y.M. Schlotter. Zij zal tijdens haar lezing met als titel ‘MRSP-misère door een defecte huidbarrière??’ ingaan op (het oplossen van) de narigheid die veroorzaakt wordt door deze methycilline resistente bacterie, die steeds vaker bij honden wordt aangetroffen.

De tweede lezing met als titel ‘Over oren, evenwicht en horen; otitis media en interna bij hond en kat’ wordt verzorgd door Dr. Gert ter Haar. Gert ter Haar is naast specialist Chirurgie Gezelschapsdieren ook Diplomate van het European College of Veterinary Surgeons en werkt momenteel als hoofd KNO bij de Royal Veterinary College in Londen. Onderwerpen als bacteriële otitis media en cholesteatoom bij de hond komen aan bod, maar ook de medicamenteuze en chirurgische behandeling van de kat met otitis media en interna in combinatie met poliepvorming naar de gehoorgang en de keel. Ook als u op de Najaarsdag 2012 was, is deze presentatie zeer de moeite waard!

Data en locaties
Inschrijven
Dinsdag 29 januari 2013, Van der Valk Hotel Schiphol A4 Hoofddorp

Woensdag 30 januari 2013, Van der Valk Hotel Ridderkerk        

Woensdag 13 maart 2013, Golden Tulip Jagershorst Leende (Eindhoven)

Woensdag 20 maart 2013, Van der Valk Hotel De Cantharel Apeldoorn

Donderdag 21 maart 2013, Van der Valk Hotel Wolvega 



Comments are closed.