25 juli 2024
imgHeader HPM Algemeen
imgHeader HPM V2

Veterinary HPM Concept

Veterinary HPM kat button

HPM Hond button


Navigatiebutton Allergy
Dog Dermatology Support
HPM Digestive Support dog
Dog HPM Joint & Mobility
Dog HPM Kidney Support
Dog HPM Urology
Dog HPM Weight

 
Veterinary HPM > Hond > Dieetvoeding

Dieetvoeding Hond

HPM HondHet Veterinary HPM dieet- & gezondheidsvoedingsassortiment helpt om de gezondheid van honden te verbeteren. 

Met de Hoog Eiwit - Laag Koolhydraat formulering en de Veterinary Global Care benadering heeft Virbac een nieuwe generatie dieetvoeding ontwikkeld, omdat voeding een fundamenteel deel uitmaakt van de zorg of de behandeling. De Veterinary HPM diëten zijn dan ook gemaakt met farmaceutische deskundigheid.

Therapeutische ondersteuning 
Alle diëten zijn ontwikkeld in nauwe overeenstemming met klinische voedingsprincipes, om zo te helpen de meest voorkomende aandoeningen onder controle te krijgen/houden. 

Het therapeutische assortiment van Veterinary HPM is ontwikkeld voor honden, die lijden aan gezondheidsproblemen waarop voeding een bewezen positieve invloed heeft. Virbac heeft voor het therapeutische assortiment actieve bestanddelen gebruikt, die de behandeling ondersteunen en een beter resultaat leveren. 

Het  combineren van diergeneesmiddelen met de therapeutische Veterinary HPM voeding leidt tot de beste resultaten doordat ze elkaars werking versterken. Deze unieke combinatie biedt uw dierenarts aan uw gezelschapsdier.

Dieetvoedingen

Dog HypoallergyDog HypoallergyDog Dermatology SupportDigestive SupportDog Joint & MobilityDog Kidney SupportDog Urology Dissolution & PreventionDog Weight Loss & DiabetesDog Weight Loss & Control