26 mei 2024
imgHeader HPM Algemeen
imgHeader HPM V2

Veterinary HPM Concept

Veterinary HPM kat button

HPM Hond button

HPM Dog Small & Toy
HPM Dog Small & Toy
HPM Baby Dog Large & Medium
HPM Junior Dog Special Medium
HPM Junior Dog Special Large
Adult Dog Sensitive
HPM Adult Dog Large & Medium
HPM Senior Dog Large & Medium
HPM Dog Small & Toy

 

 

 

 

Veterinary HPM > Hond > Gezondheidsvoeding > Dog Large & Medium

Large & Medium, de nieuwe generatie voeding voor uw hond

pictogram HPM Dog Larg & MediumU vraagt zich, net als vele hondeneigenaren met u, ongetwijfeld af wat u uw hond te eten geeft. Wellicht bent u zich hiervan al bewust en maakt u zich daarover zorgen. Uw hond heeft voeding nodig die aansluit bij zijn of haar instinct en nutritionele behoefte.

Elke hond -ook die van u- is een CARNIVOOR. Echter veel hondenvoedingen lijken dit natuurlijke feit te negeren en bevatten teveel granen en zetmeel. Wist u dat 66% van de voedingen voor de volwassen hond een plantaardig ingrediënt als hoofdingrediënt heeft?** Dit wijkt af van de spontane keuze en voorkeur van uw carnivoor en van de nutritionele voordelen.
VETERINARY HPM is anders dan andere hondenvoedingen in de markt.

VETERINARY HPM is een nieuwe generatie voeding die aansluit bij het instinct en de nutritionele behoefte van de hond. Het assortiment van hyper-premium hondenvoeding is gebaseerd op een laag koolhydraat - hoog eiwit formulering.
De hoeveelheid zetmeel en koolhydraten is significant verlaagd en vervangen door een hoog gehalte aan dierlijk eiwit om zo nauwkeurig mogelijk aan te sluiten bij de nutritionele behoefte van een carnivoor. Veterinary HPM bevat tevens een nauwkeurige selectie van functionele ingrediënten ter ondersteuning van een goede conditie en gezondheid.

Assortiment Large & Medium
een voeding voor elk formaat, leeftijd & levensstijl. Of het nu om een groot of klein ras, pup of senior, gesteriliseerd of niet gaat, VETERINARY HPM voorziet in de nutritionele behoefte van elke hond. Elk product is speciaal ontwikkeld voor elke situatie, aangepast aan de specifieke conditie, gevoeligheden, leeftijd en activiteit van uw hond.

HPM Baby Dog Large & MediumHPM Junior Dog Special MediumHPM Junior Dog Special LargeAdult Sensitive Digest Large & MediumAdult Dog Large & MediumHPM Senior Dog Large & Medium