25 juli 2024
imgHeader HPM Algemeen
imgHeader HPM V2

Veterinary HPM Concept

Veterinary HPM kat button

Navigatiebutton Cat Hypoallergy
Dermatology Support
Gastro
Kidney Support
Kidney Support
Urology
Weight

 

HPM Hond button

 
Veterinary HPM > Kat > Dieetvoeding

Dieetvoeding Kat

HPM KATHet Veterinary HPM dieet- & gezondheidsvoedingsassortiment helpt om de gezondheid van katten te verbeteren. 

Met de Hoog Eiwit - Laag Koolhydraat formulering en de Veterinary Global Care benadering heeft Virbac een nieuwe generatie dieetvoeding ontwikkeld, omdat voeding een fundamenteel deel uitmaakt van de zorg of de behandeling. De Veterinary HPM diëten zijn dan ook gemaakt met farmaceutische deskundigheid.

Therapeutische ondersteuning 
Alle diëten zijn ontwikkeld in nauwe overeenstemming met klinische voedingsprincipes, om zo de meest voorkomende aandoeningen te helpen onder controle te houden. 

Het therapeutische assortiment van Veterinary HPM Diet is ontwikkeld voor katten, die lijden aan gezondheidsproblemen waarop voeding een bewezen positieve invloed heeft. Virbac heeft voor het therapeutische assortiment actieve bestanddelen gebruikt, die de behandeling ondersteunen en een beter resultaat leveren. 

Het combineren van diergeneesmiddelen met de therapeutische Veterinary HPM voeding leidt tot de beste resultaten doordat ze elkaars werking versterken. Deze unieke combinatie biedt uw dierenarts aan uw gezelschapsdier.

Dieetvoedingen

HypoallergyVerpakking Hypoallergy Hydrolysed Fish ProteinCat Dermatology SupportCat Digestive SupportCat Kidney SupportCat Urology Struvite DissolutionCat Urology Dissolution & PreventionCat Urology Urinary WIBCat Weight Loss & DiabetesCat Weight Loss & Control