25 juli 2024
imgHeader HPM Algemeen
imgHeader HPM V2

Veterinary HPM Concept
HPM Nutrition for Canivores
HPM Global Preventive Profile
Veterinary Global Care
AcceptatieGarantie
LogiNut
Navigatiebutton Pet Fit Club
Productboek
 

Veterinary HPM kat button

HPM Hond button

 

 

Veterinary HPM > Concept > Nutrition for carnivores

Voeding voor uw Carnivoor

Nutrition for CarnivoresLAAG KOOLHYDRAAT - HOOG EIWIT: is de reden waarom VETERINARY HPM zinvol is voor uw hond of kat.
U vraagt zich, net als vele eigenaren met u, ongetwijfeld af wat u uw hond of kat te eten geeft. Wellicht bent u zich hiervan al bewust en maakt u zich daarover zorgen. Uw huisdier heeft voeding nodig die aansluit bij zijn of haar instinct en nutritionele behoefte.

Elke hond en kat -ook die van u- is een CARNIVOOR.

Echter veel voedingen lijken dit natuurlijke feit te negeren en bevatten teveel granen en zetmeel. Wist u dat 66% van de voedingen voor de volwassen voeding een plantaardig ingrediënt als hoofdingrediënt heeft?** Dit wijkt af van de spontane keuze en voorkeur van uw carnivoor en van de nutritionele voordelen. VETERINARY HPM is anders dan andere voedingen in de markt.


MINDER VAN WAT NIET BELANGRIJK IS: MINDER KOOLHYDRATEN
Minder koolhydraten Hond HPMMinder koolhydraten kat HPMVeterinary HPM benadert zo nauwkeurig mogelijk de natuurlijke behoefte van een carnivoor door een samenstelling met 40% minder koolhydraten dan andere beschikbare hondenvoedingen. Het bevat geen mais, tarwe of gluten.Meer eiwitten kat HPM MEER VAN WAT BELANGRIJK IS: MEER EIWIT
Meer eiwitten Hond HPMDe natuurlijke dieetkeuze van een carnivoor is rijk aan eiwitten.

Veterinary HPM heeft het hoogste gehalte aan dierlijke eiwitten beschikbaar in de markt. Dit resulteert in een nutritionele balans die in lijn is met de behoefte van uw carnivoor en in een uitmuntende smakelijkheid.


* Natuurlijke keuze van carnivoren. Studie uitgevoerd door Hewson-Hughes AK et al. Geometric analysis of macronutrient selection in breeds of the domestic dog, Canis lupus familiaris. Behav Ecol 2012a; Oct 23: 1-12
**Gemiddelde van beschikbare onderhoudsvoedingen voor de volwassen hond in het veterinaire kanaal. Interne studie, 2013.