25 juli 2024
imgHeader HPM Algemeen
imgHeader HPM V2

Veterinary HPM Concept
HPM Nutrition for Canivores
HPM Global Preventive Profile
Veterinary Global Care
AcceptatieGarantie
LogiNut
Navigatiebutton Pet Fit Club
Productboek
 

Veterinary HPM kat button

HPM Hond button

 

 

Veterinary HPM > Concept

Het Veterinary HPM Concept

Veterinary HPM Concept BannerVOEDING VOOR UW CARNIVOOR
Nutrition for CanivoresVETERINARY HPM is een nieuwe generatie voeding die ontwikkeld is om zo nauwkeurig mogelijk aan te sluiten bij de nutritionele behoefte van een carnivoor. Deze unieke range is gebaseerd op een laag koolhydraat - hoog eiwit formulering. Het bevat veel minder zetmeel en koolhydraten en veel meer dierlijke eiwitten. Het resultaat is een voeding die perfect aansluit bij de behoefte van uw huisdier.

TOT WEL 10 GEZONDHEIDSVOORDELEN
Nutrition for CanivoresDankzij het nutritionele profiel en de nauwkeurige selectie van functionele ingrediënten is Veterinary HPM meer dan alleen een onderhoudsvoeding.
Het biedt een breed spectrum aan gezondheidsvoordelen die een betere bescherming van de conditie en gezondheid ondersteunen.


VETERINARY HPM:
Geef uw huisdier wat het van nature wil: een carnivoor dieet. Zo ondersteunt u een goede gezondheid.

VAN NATURE ZEER SMAKELIJK
Honden waarderen gewoonweg de smaak. Door de formulering, die een hoog gehalte dierlijke eiwitten bevat, vinden honden en katten het van nature zeer smakelijk. Varkensvlees en gevogelte zijn de hoofdingrediënten van alle Veterinary HPM producten.

NIEUWE VERPAKKINGEN MET ZIPSLUITING
VETERINARY HPM voeding is in een nieuw jasje gestoken! De nieuwe verpakking met hersluitbare zipsluiting voor zakken van 7, 12 en 16 kg, garandeert optimale smakelijkheid, een betere houdbaarheid en meer gebruiksgemak voor de eigenaar. Bovendien is er 40% minder verpakkingsmateriaal gebruikt vergeleken met de oude verpakkingen.