25 juli 2024
imgHeader 3D ontworming 2018

3D ontworming paard

3D ontworming paard
3D Ontworming Paard

De toekomst van paarden ontworming zit in de 3D’s!

Bewust en duurzaam ontwormen

3D diagnostiek3D ontworming Dosering3D Ontworming Deskundig advies

Het probleem:

Het ontwormen van paarden dmv interval doseringen is momenteel de meest gebruikte methode. Echter we hebben geleerd dat parasieten resistentie kunnen ontwikkelen tenzij er een ander behandelings-methodiek wordt toegepast. Wanneer deze nieuwe behandeling wordt toegepast begint de cyclus opnieuw.

Dit is echter niet langer een passende en duurzame oplossing voor het toekomstgericht en effectief ontwormen van paarden. Er zijn momenteel maar weinig werkzame bestanddelen beschikbaar die nog effectief zijn voor de ontworming van paarden. Daar moeten we dus erg voorzichtig mee omgaan om in de toekomst paarden te kunnen blijven ontwormen!

De oplossing:

Een driedimensionale benadering van paarden ontworming met een meer specifieke en accurate benadering voor elk individueel paard. Dit kan worden bereikt in de toekomst met behulp van de 3D’s van ontworming.  

Is de 3D Ontworming Paard video ‘Introductie’ niet zichtbaar maar wilt u hem toch bekijken?
klik dan hier!

Driedimensionale benadering

De 3D Ontwormingsvideo’s bieden u hèt informatieve platform bij het bewust ontwormen van paarden, met behulp van de 3D’s: Diagnostiek, Dosering en Deskundig advies. In overzichtelijke hoofdstukken laten de 3D video’s zien wat u kunt doen om bewust om te gaan met het ontwormen van uw paard.

3D Diagnostiek
3D Dosering
3D Deskundig advies