23 november 2017
imgVVC
Wat is Vet Complex
Vet Complex Hond
Vet Complex kat
Vet Complex dieetvoeding kat
Vet Complex Calorie Regulation Cat
Vet Complex Digestive Cat
Vet Complex renal Cat
Vet Complex Urology Cat
Vet Complex > Kat > Dieetvoeding

Dieetvoeding kat

Virbac toegewijd aan Diergezondheid & DiervoedingHet Virbac Vet Complex dieet- en gezondheidsvoeding assortiment helpt om de gezondheid van katten te verbeteren.

Met de visie op Whole Animal Health heeft Virbac een vernieuwend assortiment diervoeding ontwikkeld, omdat voeding een fundamenteel deel uitmaakt van de zorg of de behandeling. Virbac Vet Complex diëten zijn gemaakt met farmaceutische deskundigheid.

Therapeutische ondersteuning
Vet Complex Dieetvoeding KatAlle diëten zijn ontwikkeld in nauwe overeenstemming met klinische voedingsprincipes, om zo de meest voorkomende aandoeningen te helpen onder controle te houden.

Het therapeutische assortiment van Virbac Vet Complex is ontwikkeld voor katten, die lijden aan gezondheidsproblemen waarop voeding een bewezen positieve invloed heeft. Virbac heeft voor het therapeutische assortiment actieve bestanddelen gebruikt, die de behandeling ondersteunen en een beter resultaat leveren.

Het  combineren van diergeneesmiddelen met de therapeutische Vet Complex voeding leidt tot de beste resultaten doordat ze elkaars werking versterken. Deze unieke combinatie biedt uw dierenarts aan uw gezelschapsdier.


Dieetvoedingen