20 januari 2021
imgHeader KAP 2020

Logo Klinische Avonden Paard

Inschrijven > Klinische Avonden Paard
Inschrijven Klinische Avonden Paard (KAP)

Button Klik hierom in te schrijvenIn 2021 bieden de Gezondheidsdienst voor Dieren, PAVO en Virbac Nederland u een optimale digitale en interactieve ervaring door in een inspirerende omgeving, met hoogwaardige audiovisuele kwaliteit, de klinische Avonden Paard op een professionele manier te organiseren op dinsdag 9 (Live) en 10 februari (Semi-live) 2021. De inhoud van deze online kennisavond kunt u direct toepassen in uw praktijk! 

U wilt de KAP toch zeker niet missen?

Programma :

19.00 uur: Ontvangst met welkomstwoord cluster paard van de KNMvD

19.10 uur: Mw. dr. Jos Ensink, Dipl. ECVS, Universiteit Utrecht, Departement Gezondheidszorg Paard:
                 'Actuele ontwikkelingen, wat moet de eerstelijns practicus weten over huidtumoren?'


20.00 uur: Pauze

20.05 uur: Mw. Msc. Annika Rettig, marketing consultant & NIMA certified lecturer:
                 
'Online marketing, wat kan u eenvoudig & direct toepassen t.b.v. uw praktijk?'

20.55 uur: Pauze

21.00 uur:
Mw. drs. Merel Dierks, dierenkliniek Dennenoord:
                 ‘De hoogdrachtige merrie; wat zijn de risico’s & complicaties waar je rekening mee moet houden?'

22.00 uur - Sluiting avond

Hoe gaat deze avond er praktisch uitzien?
Wat heeft u nodig? alleen maar uw computer om te kunnen inloggen voor deze nascholing. De Klinische Avonden Paard 2021 zal gebruik maken van de innovatieve online event app YELLENGE. Deze werkt als smeerolie voor de interactie gedurende
de nascholing. Een team van professionals waarborgt de audiovisuele kwaliteit van de nascholing. Zo zal er tijdens de presentaties de mogeljikheid zijn om real-time feedback te geven of vragen te stellen aan de spreker via de chat functie of de app. Er ontstaat interactie doordat iedere deelnemer actief betrokken wordt bij het onderwerp van de spreker. Het stellen van vragen, het beantwoorden van een stelling of het bijdragen aan een poll: YELLENGE zorgt ervoor dat iedere bezoeker een deelnemer wordt!

Kosten voor deelname zijn € 55,00 per persoon. Voor de Klinische Avonden Paard zijn er formele accreditatie punten aangevraagd bij PE veterinair en CPD.

Het PE-Veterinair vraagt dierenartsen om het UDN in te vullen en het CPD vraagt u om uw CIBG nummer in te vullen zodat de persoonlijke accreditatiepunten toegekend kunnen worden. U bent voor de juiste toekenning zelf verantwoordelijk. U vindt uw UDN op www.knmvd.nl en uw CIBG nummer op www.diergeneeskunderegister.nl.

Uitsluitend dierenartsen kunnen deelnemen aan de Klinische Avonden Paard