23 januari 2018
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Inschrijven > Klinische Avonden Paard
Inschrijven Klinische Avonden Paard (KAP)

Klinische Avonden paard 2014Door een interactief en uitdagend programma, brengen de Gezondheidsdienst voor Dieren, PAVO en Virbac Nederland u informatie, die direct toepasbaar is in de praktijk. Naast kennis en innovatie ontmoet u collega’s op een leuke locatie. U wilt de KAP toch zeker niet missen?

Programma :

14.30 uur: Ontvangst met koffie en thee

14.45 uur: Welkomstwoord drs. Julius Peters, voorzitter GGP

15.00 uur: MSc. Nathan Wiggers (paardendierenarts EQmove)
  ‘Kreupelheidsdiagnostiek - oog van de meester vs techniek

16.00 uur:
Ing. Arjan Ausma (Rabobank sectormanager en specialist paardenhouderij):                             ‘Financiering van de dierenartspraktijk & cijfers uit de hippische sector

17.00 uur: Stamppotbuffet gevolgd door clinic op locatie

19.00 uur:
Drs. Veerle Vandendriessche (dierenarts en nutritionist bij Pavo):
  
‘Obesitas bij het paard - praktische love handles'
Inschrijfbutton Icovet
20.00 uur - Sluiting avond

Data & locaties van de Klinische Avonden Paard 2017
Dinsdag 13 februari - Manege & vierspanteam Chardon, Den Hoorn 

IJsbrand en Paulien Chardon hebben een veelzijdig paardenbedrijf. Door de indrukwekkende sportcarrière, met 4 wereldtitels en 27 nationale titels, wordt familie Chardon veelvuldig gevraagd voor lezingen en managementtrainingen. Daarnaast beheert de familie een inspirende manege en pensionstal.

Woensdag 14 februari - Equestrian Centre de Peelbergen, Kronenberg
De Peelbergen is een accommodatie opgericht volgens de wensen van de moderne paardensporter. Nog nooit is er in Nederland zo’n groot hippisch complex gebouwd met alleen al ruim 10.000 m2 binnenhal. 

Donderdag 15 februari - Stal Jede, Vledder

De voor Nederland unieke nieuwbouw voor paarden is gesitueerd op het terrein van ca. 15 hectare van een voormalig agrarisch bedrijf. Aan de Stal Jede ligt een weldoordachte & indrukwekkende visie ten grondslag.

Kosten voor deelname zijn € 55,00 incl. btw per persoon.

Het PE-Veterinair vraagt dierenartsen om het UDN in te vullen en het CPD vraagt u om uw CIBG nummer in te vullen zodat de persoonlijke
accreditatiepunten toegekend kunnen worden. U bent voor de juiste toekenning zelf verantwoordelijk. U vindt uw UDN op www.knmvd.nl en uw CIBG nummer op www.diergeneeskunderegister.nl.

Uitsluitend dierenartsen kunnen deelnemen aan de Klinische Avonden Paard