20 juni 2018
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

mei 9

Written by: Virbac Nederland
9-5-2017 14:27 

Veterinary HPM - Nutrition for CarnivoresZiek of gezond, honden en katten zijn carnivoren. Veel dieetvoedingen echter lijken dit natuurlijke feit te negeren en bevatten teveel granen en zetmeel. Dit wijkt af van de spontane keuze en voorkeur van uw carnivoor en van de nutritionele voordelen. 

Wanneer een gedomesticeerde hond of kat de keus krijgt, geven zij de voorkeur aan eiwit en vet boven koolhydraten. Dit sluit nauw aan bij het nutritioneel profiel van een in het wild levende carnivoor. VETERINARY HPM sluit zo nauwkeurig mogelijk aan bij het instinct en de nutritionele behoefte. Daarmee is het anders dan andere voedingen in de markt.*

Veterinary HPM - Therapeutische Voeding

DIVERSE STUDIES BEWIJZEN DE EFFECTIVITEIT 
Veterinary HPM - Bewezen effectiviteit & natuurlijke smakelijkheidJarenlange ervaring en R&D onderzoek in voeding en pharma wordt gevalideerd door diverse studies & meerdere wetenschappelijke publicaties die een uitstekende effectiviteit van de range tonen. Dankzij de samenwerking met toonaangevende nutritionisten & de studies, uitgevoerd in zowel wetenschappelijke omstandigheden als in praktijkomstandigheden bij huisdiereigenaren thuis, biedt de therapeutische range wetenschappelijk bewezen productvoordelen. Dit resulteert in gedegen technische kennis en effectieve diëten!

HOGE KWALITEIT & NATUURLIJKE SMAKELIJKHEID
De hoge kwaliteit van de eiwitbronnen zorgt voor een significant hoger gehalte aan eiwit in de voeding, waardoor honden en katten Veterinary HPM van nature zeer smakelijk vinden. 
* Gemiddelde eiwit en koolhydraat hoeveelheden in dieetvoeding voor hond en kat (droogvoer) voor de meest voorkomende aandoeningen (exclusief nierfalen) beschikbaar in de Europese markt. Interne analyse uitgevoerd in Frankrijk, November 2016. Vergelijking gegevens verzameld via officiële product websites.

Tags: