17 augustus 2019
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

nov 7

Written by: Virbac Nederland
7-11-2016 07:45 

De juiste balans in voeding ondersteunt een goede conditie en gezondheid van uw hond of kat.

Veterinary HPM veterinaire voedingElk VETERINARY HPM product heeft een verschillend «Global Preventive Profile», aangepast aan de specifieke conditie (gesteriliseerd of intact), gevoeligheden, leeftijd en activiteit van uw huisdier.

Met behulp van de 10 speciaal ontwikkelde video's worden de gezondheidsvoordelen van Veterinary HPM uitgelegd. Bekijk ze allemaal op ons youtube kanaal.  

Gezonde urinewegen zijn cruciaal voor de gezondheid van het dier. In het bijzonder voor katten die gevoelig zijn voor kristalvorming in de urine. 

Voldoende opname van water zorgt ervoor dat de urinewegen van uw huisdier in goede gezondheid kunnen blijven. Dit is een uitdaging bij de kat omdat deze vaak kleine hoeveelheden water opneemt en daarmee zeer geconcentreerde urine aanmaakt. Een voeding met weinig koolhydraten (bijv. zetmeel) en veel eiwitten helpt bij het ondersteunen van gezonde urinewegen. Het hoge gehalte aan eiwitten heeft als voordeel dat dit de wateropname bevordert en zo zorgt voor een hogere urineproductie.

De Veterinary HPM range bevat veel eiwitten van dierlijke oorsprong. Deze zorgen voor de juiste pH van de urine zodat de kans op kristalvorming minimaal is

 

Dankzij het nutritionele profiel (laag koolhydraat - hoog eiwit) en de nauwkeurige selectie van functionele ingrediënten is Veterinary HPM meer dan alleen een onderhoudsvoeding. Het biedt een breed spectrum aan gezondheidsvoordelen die een betere bescherming van de conditie en de gezondheid ondersteunen.

Door de voeding van uw hond of kat aan te passen draagt u  bij aan een optimale gezondheid van uw huisdier.

Tags: